Bemutatkozás

A nevem Kiss László.  
 

A debreceni használtruha kis- és nagykereskedésünk vezetése során megtanult tapasztalataimat írtam le az e-bookokban. Mindig igyekeztem a nálunk vásárló jövőbeni vagy már meglévő bolttal rendelkező kiskereskedőkkel
beszélgetni és kikérdezni őket hol lesz/van a bolt, hogyan értékesítenek, milyen a reklámjuk, stb. Az évek, ahogy teltek egyre nagyobb tapasztalatot szereztem abból, hogyan kell nyereséges használtruha boltot csinálni. Főleg azokra figyeltem, akik már több éve vezettek turit vagy több boltból álló bolthálózatot. Másképpen kell vezetni egy nagyvárosi egy kisvárosi és egy falun lévő boltot. Vannak általános elvek, amelyek fontosak a jó üzletmenet szempontjából, és vannak helyi speciális dolgok, amelyek fontosak lehetnek a bolt forgalmánál. Ma már pontosan tudom a fogásokat, ismerem a titkokat. Ezeket az ismereteimet és tapasztalataimat írtam le a könyvekben. Több mint 400 használtruha kiskereskedő tapasztalatait gyűjtöttem össze és összegeztem, hogy mind ezek a tapasztalatok segítsék a vállalkozásod! Ha elolvasod a kiadványokat és megfogadod a tanácsaim, együtt sikeresebbé tehetjük a Te vállalkozásod is!

Így kezdődött a könyvírás...
         A nagykereskedésünkbe egy délelőtt egy 50 év körüli házaspár jött be. Minden zsákot megnéztek, egyet-kettőt kinyittattak velünk, és két-három darab ruhát megnéztek belőlük. Látszott, hogy profikkal van dolgunk.
         Nézelődés közben beszélgettünk és kiderült, hogy 5 éve foglalkoznak használt ruhával. A feleség nagyon közlékeny volt. Elmondta, hogy az első év nagyon nehéz volt, de kitartottak. Akkor új állványsort állítottak be és kb. 20%-al több ruha fért be a 40 m2-es kis üzletbe, ennek következménye egy kb. 10%-os forgalomnövekedés lett. Több terméket a kezdő árupalettából ki kellett húzniuk, mert nem kellett senkinek. Új dolgokkal próbálkoztak, amelyek viszont jól fogytak. A második év már az elvárásaiknak megfelelően alakult, azóta sincs gond. Most éppen új nagykereskedést keresnek, mert ahová eddig jártak ott elromlott a minőség. Vásároltak, majd elmentek.
         Munka után, amikor hazamentem mindent leírtam egy füzetbe, ki tudja egyszer talán hasznát veszem. Így indult az anyaggyűjtés. Éveken keresztül folyamatosan a nálunk vásárló sikeres kiskereskedők ötleteit, meglátásait gyűjtöttük. Olyan titkokat, fogásokat, amelyek az Ő sikerüket biztosították. Remélem Te is sok hasznát veszed ezeknek az ötleteknek.

Jelenleg öt e-bookot kínálok azoknak, akik a használt ruha vállalkozás felől érdeklődnek.

Üdvözlettel Kiss László